Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η Επιλογή Αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Επιλογή Αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Κριτήρια για την κατανομή της ποσόστωσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Άρθρο 9: (εγκρίθηκε στις 10 Μαΐου 2015)

9.1 Κάθε NOC ( Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ) μπορεί να συμμετέχει με μόνο ένα  αθλητή ανά κατηγορία βάρους.

9.2 Η χώρα φιλοξενίας για  τους Ηπειρωτικούς Ολυμπιακούς αγώνες πρόκρισης πρέπει να αποφασίζεται από την αντίστοιχη Ηπειρωτική  Ένωση της WTF. Αυτά τα τουρνουά των προσόντων θα πρέπει να διοργανώνονται σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή κάθε χώρας φιλοξενίας και σε στενή συνεργασία  με τη WTF.

9.3 Κάθε αθλητής που τοποθετείται στην κορυφή (οι πρώτοι  6) του πίνακα Ολυμπιακής κατάταξης WTF μετά από το Grand Prix Final 2015, δικαιούνται αυτομάτως μια θέση για να εκπροσωπούν την NOC / τους ( Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ).
Όπου  υπάρχουν περισσότεροι από έναν αθλητή από κάθε χώρα στην κορυφή των  6 της Ολυμπιακής κατάταξης κατάλογο, η  ΕΟΕ ( Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή ) θα επιλέξει ένα α αθλητή και οι  κενές θέσεις θα  διατίθενται για την επόμενη υψηλότερη κατάταξη αθλητή στην ίδια κατηγορία βάρους, δηλαδή εάν ένας παίκτης είναι  3ος και επίσης από το ίδιο έθνος  παίκτης καταλαμβάνει την 6η θέση τότε η 6η θέση  (Αν η  NOC επιλέξει την 3η θέση) θα παραδοθεί στον αθλητή που κατετάγη στην 7η θέση, δεδομένου ότι δεν σημειώνεται υπέρβαση της ποσόστωσης κατ 'ανώτατο όριο των αθλητών ανά ΕΟΕ.

9.4 Η κάθε ΕΟΕ (NOC) μπορεί να επιτύχει κατ 'ανώτατο όριο να εισαγάγει  4 άνδρες και 4 γυναίκες μέσω της Ολυμπιακής Κατάταξης .

9.5 Η Κατανομή που αποκτήθηκε μέσω της WTF Ολυμπιακής Βαθμολογίας:

9.5.1 μπορούν να εισέλθουν μόνο αθλητής (ες) που έχουν ταξινομηθεί στο top 20 της WTF Ολυμπιακή Κατάταξη (μεταξύ Ιανουάριος, 2016 κατάταξη και Ιούλιος 2016 κατάταξη).

9.6 Η οικοδεσπότης ΕΟΕ έχει το δικαίωμα να επιλέξει  δύο (2) άνδρες και δύο (2) γυναίκες για να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες  χωρίς την ανάγκη να συμμετάσχουν για πρόκριση είτε μέσω το Ολυμπιακό πίνακα κατάταξης ή μέσω των ηπειρωτικών αγώνων πρόκρισης .

9.8 Όλοι οι αθλητές που επιλέγονται από κάθε NOC πρέπει να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις επιλεξιμότητας που καθορίζονται από τη WTF εκτός αν ένας αθλητής έχει τα προσόντα για μια θέση NOC του / της, μέσα από τα ηπειρωτικά προκριματικά τουρνουά.

9.9 Ηπειρωτικά Τουρνουά: 

9.9.1 Η  WTF, σε συνεργασία με κάθε μία από τις πέντε Ηπειρωτικές  Ενώσεις   Τάε Κβον Ντο, της Αφρικής, της Ασίας, της Ευρώπης, της Ωκεανίας και της Pan America, διοργανώνει τα Ηπειρωτικά Taekwondo  τουρνουά στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου, 2016 και Απριλίου  του 2016.

9.9.2 . Οι κορυφαίοι δύο (2)  άνδρες και (2)  γυναίκες διαγωνιζόμενοι κάθε κατηγορίας βάρους από την Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την (Pan) Αμερική θα προκριθούν (για την NOC τους) στους Ολυμπιακούς  Αγώνες από τα ηπειρωτικά τουρνουά  που θα διεξαχθούν αντίστοιχα στην Αφρική, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική , δηλαδή συνολικά οκτώ (8) άνδρες  και οκτώ (8) γυναίκες.

Εδώ δείτε τον κανονισμό τηςWTF.: STANDING PROCEDURES OLYMPIC GAMES



πηγή: taekwondo greece group 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου