Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ GAL

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ GAL

Όπως ήδη γνωρίζετε μετά από οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι οι:

• ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ • ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΕΣ • ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ • ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (Δ.Σ. – ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΜΑΔΩΝ – ΜΑΝΑΤΖΕΡ, κ.α.) • ΙΑΤΡΟΙ, ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ,



θα πρέπει να είναι κάτοχοι της κάρτας GAL προκειμένου η συμμετοχή τους να θεωρείται έγκυρη τόσο σε διεθνή Τουρνουά και Πρωταθλήματα που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο, όσο και σε όλα τα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Βασικός σκοπός της κάρτας GAL είναι η διαπίστωση και ετήσια διαπίστευση κάθε αθλητή, συνοδού, προπονητή, μέλους αποστολής, ότι ανήκει σε συγκεκριμένο αθλητικό σύλλογο με την εξασφάλιση του κράτους μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όπου ανήκει. Η έκδοση των εν λόγω καρτών, γίνεται αποκλειστικά και μόνο δια μέσου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Τα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτας GAL, η οποία αποτελεί προαπαιτούμενο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να μπορεί ένας αθλητής ή προπονητής να συμμετέχει σε τουρνουά του εξωτερικού  όσο και σε όλα τα εσωτερικά πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, θα πρέπει να αποστέλλονται ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή στο νέο email της ομοσπονδίας:  elot.gal@gmail.com.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ…

Συνημμένα Έγγραφα

WTF GLOBAL ATHLETE LICENCE-APPLICATION FORM FOR MINORS
Αίτηση (μόνο για ανήλικους αθλητές), η οποία πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και να υπογραφεί από τον αθλητή – αθλήτρια αλλά και από τον κηδεμόνα τους, στην συνέχεια θα πρέπει να σκαναριστεί και να σταλεί ηλεκτρονικά συνοδεύοντας τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

LIABILITY, WAIVER OF CLAIMS, ASSUMPTION OF RISK,
CONSENT FORM AND INDEMNITY AGREEMENT

GMS Bronze Club Form
Φόρμα σε μορφή EXCEL που την συμπληρώνει ο εκπρόσωπος του συλλόγου και αφορούν τα πλήρη στοιχεία του συλλόγου. (η φόρμα αυτή θα συμπληρωθεί μία φορά άπαξ, δηλαδή δεν θα πρέπει να συμπληρώνεται κάθε φορά που θα επιθυμείτε για κάποιο μέλος του συλλόγου σας έκδοση κάρτας GAL).

GMS Athlete Member Form
Φόρμα σε μορφή EXCEL για όλους τους αθλητές – αθλήτριες (ανήλικοι και ενήλικοι), παράγοντες, προπονητές, ή άλλη ιδιότητα.


 Πηγή: ΕΛΟΤ

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ : taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου