Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η Διαδικασία Διαπίστευσης GMS

Η Διαδικασία Διαπίστευσης GMS.
Η GMS είναι μια διαδικτυακή παγκόσμια βάση δεδομένων των μελών που αποτελείται από όλους τους καταγεγραμμένους επαγγελματίες taekwondo στις Εθνικές Ομοσπονδίες.  Σε κάθε άτομο στη βάση δεδομένων GMS έχει εκχωρηθεί ένας μοναδικός αριθμός άδειας για την αναγνώριση ("GMS Άδεια").




 Υπάρχουν τέσσερις (4) τύποι των κατηγοριών των μελών για τα οποία απαιτείται άδεια GMS

Μπορεί να εκδοθεί:

1.- WTF Παγκόσμια Άδεια Αθλητή (GAL). Η GAL είναι για κάθε αθλητή / επαγγελματία.

 2.-WTF Παγκόσμια Επίσημη Άδεια (GOL). Η GOL είναι για κάθε υπάλληλο, όπως προπονητές, εκπαιδευτές, διαιτητές, ιατρικό προσωπικό, ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που διαδραματίζει επίσημο ρόλο σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία του.

3.- WTF Παγκόσμια Εκτελεστική Άδεια (GEL). Το GEL είναι για στελέχη υψηλού επιπέδου ή VIPs των Εθνικών Ομοσπονδιών  και Ηπειρωτικών Ενώσεων, όπως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του συμβουλίου και τους χορηγούς. Αυτός είναι ένας περιορισμένος αριθμός αδειών, όπως καθορίζεται από την WTF.

 4.-WTF Παγκόσμια Άδεια (GL). Η GL είναι μια διαπίστευση για όλες τις κατηγορίες, για όλα τα άτομα που  δεν εμπίπτουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών, τεχνική υποστήριξη, εθελοντές, τους οπαδούς, μέσων ενημέρωσης και τους γονείς.

πηγή: taekwondo greece group   

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου