Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δυναμική επιστροφή στις επιτυχίες!!!

Δυναμική επιστροφή στις επιτυχίες!!!

1)  ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ Χριστίνα  1η θέση-χρυσό  μετάλλιο
2)  ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ  Γιάννης   2η θέση- αργυρό  μετάλλιο
3)  ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ  Άγγελος  3η θέση-χάλκινο  μετάλλιο
4)  ΣΙΑΛΑΡΙΔΗΣ  Σταύρος      Το χρυσό της καρδιάς μας!!!



Στις  11-12 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Π/Κ , Ε/Ν, Α/Γ  Taekwondo για τη συγκρότηση κλιμακίων 2018  της ΕΤΑΒΕ με ρεκόρ συμμετοχής 1243 αθλητών από 102 συλλόγους ,όπου αγωνίστηκαν οι πιο πάνω αθλητές του συλλόγου μας,σημειώνοντας τις  παραπάνω επιτυχίες, μετά από πεντάμηνη αποχή από τα τερέν λόγω σοβαρών τραυματισμών.Η απόδοσή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ειδικά δε, ο ΣΙΑΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των ανδρών, κάνοντας δύο φοβερούς αγώνες (στον πρώτο νίκησε 13-4 και στο δεύτερο τρομερό αγώνα έχασε στο χρυσό πόντο, καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 5-5, η  παράταση  0-0 ,και το  ηλεκτρονικό σύστημα ανέδειξε τον νικητή!!!).Ο Σταύρος παίζει πια στην κατηγορία  - 68 κιλών Ανδρών, η οποία είναι  και Ολυμπιακή κατηγορία.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για  την δυναμική  τους επιστροφή στις επιτυχίες και εκφράζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στον ΣΙΑΛΑΡΙΔΗ Σταύρο, που αν και δε κατάφερε να φτάσει στα μετάλλια, κέρδισε επάξια το χρυσό της καρδιάς μας,όσο και στην  προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη για την φοβερή δουλειά που κάνει πάνω στους αθλητές.

Ο δεύτερος φοβερός αγώνας του ΣΙΑΛΑΡΙΔΗ Σταύρου (video)  ΕΔΩ:











1 Comments:


  1. Συγχαρητήρια σε όλους! Προπονήτρια και αθλητές! 4 αθλητές, 3 μετάλλια... Το μεγαλύτερο όμως μπραβο και όλα τα μετάλλια τα αξίζει ο Σταύρος. Μπραβο Σταύρο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή