Σάββατο 14 Απριλίου 2018

2018 World Junior Taekwondo Championships: Οι νικητές της 5ης μέρας (+video τελικών)

2018 World Junior Taekwondo Championships: Οι νικητές της 5ης μέρας (+video τελικών).



Πέμπτη μέρα Hammamet, Τυνησία - Παρασκευή  13 Απριλίου 2018

Σήμερα ήταν η πέμπτη και τελευταία μέρα στην πανέμορφη ,παραθαλάσσια πόλη  Hammamet της Τυνησίας, όπου πραγματοποιήθηκε  το  2018 World Junior Taekwondo Championships (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων), με την συμμετοχή σχεδόν 1.000 αθλητών από  118 χώρες ,οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 10 κατηγορίες ανδρών και 10 γυναικών.

Για πέντε μέρες  στο Hammamet της Τυνησίας,νέοι αθλητές και αθλήτριες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και δράση , αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος.

Μεγάλοι νικητές  της πέμπτης μέρας αναδείχθηκαν το Ιράν , η Τουρκία, η Γαλλία και η Ρωσία,οι οποίες κέρδισαν από ένα χρυσό.

Το Ιράν ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος των μεταλλίων ,αφού σάρωσε τα χρυσά στην κατηγορία των Ανδρών (Juniors Men), κερδίζοντας επτά (7) χρυσά μετάλλια και 2 χάλκινα, από τις συνολικά 10 κατηγορίες βάρους. Δεύτερη κατετάγη η Κορέα με 1 χρυσό 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια και τρίτη χώρα η Τουρκία με 1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια. Στις Γυναίκες (Juniors Women) ξεχώρισαν τρεις χώρες, η Γαλλία μαζί με την Σερβία κέρδισαν από 2 χρυσά μετάλλια ενώ η Ρωσία κατέκτησε 1 χρυσό 1 ασημένιο και 5 χάλκινα.

Οι νικητές της ΠΕΜΠΤΗΣ μέρας


2018 World Junior Taekwondo Championships DAY 5 2018 World Junior Taekwondo Championships DAY 5 2018 World Junior Taekwondo Championships DAY 5

Οι Τελικοί των κατηγοριών της ΠΕΜΠΤΗΣ μέρας




Πηγή: taekwondo greece group,WT, tunisian world taekwondo 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου