Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Το 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Taekwondo 2017 θα φιλοξενηθεί στο Λονδίνο

Το 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Taekwondo 2017  θα φιλοξενηθεί στο Λονδίνο. 

Το Λονδίνο θα φιλοξενήσει το 7ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Taekwondo 2017 , το οποίο θα πραγματοποιηθεί  στο Copper Box Arena, στο Ολυμπιακό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ στις 19 Οκτωβρίου 2017 σε συνεργασία  με το WTF World Taekwondo Grand Prix.

Παράλληλα στις 20-22 Οκτωβρίου 2017 θα γίνει στο Λονδίνο και η επιτυχημένη σειρά World Taekwondo Grand Prix. Η σημαντική  επιτυχία διοργάνωσης αυτών των μεγάλων γεγονότων από το Ηνωμένο Βασίλειο ,επισφραγίζεται και με την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μάντσεστερ το 2019.






Το Λονδίνο κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Taekwondo του 2017 και  η απόφαση του World Taekwondo αποτελεί σημαντική ώθηση για τον αθλητισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο στην αρχή ενός νέου τετραετούς Παραολυμπιακού και Ολυμπιακού κύκλου που ολοκληρώνεται με το Τόκυο 2020.

Τα πρωταθλήματα και το Grand Prix θα παρουσιάσουν το άθλημα σε ένα ευρύτερο κοινό και θα ενθαρρύνουν περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο taekwondo greece group

H προκήρυξη ΕΔΩ

Email επικοινωνίας:  info@gbtaekwondo.co.uk

Πηγή: GBtaekwondo, taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου