Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Δυναμική παρουσία του Ελληνικού Ταεκβοντό στο 21ο European Juniors Taekwondo Championships ,2-5 Νοεμβρίου 2017

Δυναμική παρουσία του Ελληνικού Ταεκβοντό στο 21ο European Juniors Taekwondo Championships ,2-5 Νοεμβρίου 2017.



Στο νησί της Κύπρου και συγκεκριμένα στο κλειστό στάδιο "Κίτιον Αθλητικό Κέντρο",που βρίσκεται στη Λάρνακα,πραγματοποιήθηκε το 21ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων-Νεανίδων ,από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2017.

Σ' αυτό το πρωτάθλημα ,που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια,συμμετείχαν 500 αθλητές και αθλήτριες μεταξύ ηλικιών 15-17,με τις εθνικές τους ομάδες.
Η Εθνική μας Ομάδα πλαισιωνόταν από 10 νέους και 10 νεάνιδες και επιπλέον δύο (2) αθλητές και τρεις (3) αθλήτριες από την πρόκριση τους στο WTF's President Cup τον περασμένο Απρίλιο στην Αθήνα.
Το Ελληνικό Ταεκβοντό κατάφερε ν' ανέβει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης,πανηγυρίζοντας την τέταρτη μέρα το πρώτο χρυσό μετάλλιο.

Την τρίτη μέρα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο,ενώ ο χορός των μεταλλίων άνοιξε την δεύτερη μέρα με την κατάκτηση δύο (2) μεταλλίων, ένα (1) ασημένιο και ένα (1) χάλκινο.

Η Ρωσία κυριάρχησε  ως  χώρα στην κατάταξη των συνολικών μεταλλίων της διοργάνωσης, δεδομένου ότι οι αθλητές της κέρδισαν συνολικά 26 μετάλλια κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκδήλωσης. Η Τουρκία πήρε τη δεύτερη θέση με τρία (3) χρυσά, ένα (1) ασημένιο, δύο (2) χάλκινα και η Κροατία ακολούθησε με δύο (2) χρυσά, ένα (1) ασημένιο και τρία (3) χάλκινα.

Κατάταξη μεταλλίων στους έφηβους:
1) Ρωσία
2) Τουρκία
3) Ιταλία

Κατάταξη  μεταλλίων στις νεανίδες
1) Ρωσία
2) Κροατία
3) Γερμανία

Συνολική κατάταξη μεταλλίων
1) Ρωσία
2) Τουρκία
3) Κροατία
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα των αγώνων,οι νικητές , τα μετάλλια και τις τέσσερεις (4) μέρες:


Οι νικητές της πρώτης μέρας:


Οι νικητές της δεύτερης μέρας:


Οι νικητές της τρίτης μέρας:


Οι νικητές της τέταρτης μέρας:
photos : World Taekwondo Europe, EΛΟΤ
 

πηγή : WTE, ΕΛΟΤ 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου