Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Τέταρτο κατά σειρά World Taekwondo Grand Slam Champions Series σε ζωντανή μετάδοση στο Wuxi,China 2017

Τέταρτο κατά σειρά World Taekwondo Grand Slam Champions Series σε ζωντανή μετάδοση στο Wuxi,China 2017.

Συνεχίζεται το  Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 σε ζωντανή μετάδοση  από  το Wuxi της Κίνας, το τέταρτο κατά σειρά Grand Slam Champions ,όπου ανταγωνίζεται  η elite των αθλητών του  Taekwondo,προσφέροντας super θέαμα και δυνατές συγκινήσεις !!!

Η εισαγωγή των 4-D φωτογραφικών μηχανών δίνει στους θεατές κάτι που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ και θέτει το taekwondo στην πρωτοπορία της τεχνολογικής καινοτομίας στον αθλητισμό.

Η τέταρτη διοργάνωση αγώνων από τις πέντε ξεχωριστές διοργανώσεις της όλης σειράς του Grand Slam Champions, περιλαμβάνει τις αθλήτριες της κατηγορίας -57 κιλών και τους αθλητές της  κατηγορίας -58 κιλών.

Διαβάστε περισσότερα στο taekwondo greece group

Το World Taekwondo Grand Slam Series  θα ολοκληρωθεί στο Wuxi της Κίνας, το Σάββατο  27 Ιανουαρίου, με την διεξαγωγή του World Taekwondo World Cup Team Championships.


Οι νικητές  και η κατάταξη των αθλητών WT Grand Slam Champions Series IV (JAN 20)

Τα αποτελέσματα των αγώνων του WT Grand Slam Champions Series IV  (JAN 20)

Η Κορέα θριάμβευσε κατακτώντας την πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες(ανδρών-γυναικών) στα τέσσερα επιτυχημένα World Taekwondo Grand Slam Champions Series.

Στην κατηγορία των ανδρών ,κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και δύο ασημένια. Η Ρωσία ήρθε δεύτερη με ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια ενώ η Κίνα τελείωσε τρίτη με ένα αργυρό μετάλλιο.

Στη γυναικεία κατηγορία, η Κορέα κέρδισε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, ένα κατόρθωμα που ταιριάζει με την Τουρκία. Στην τρίτη θέση ήταν η Ακτή του Ελεφαντοστού και η Μεγάλη Βρετανία που κέρδισαν ένα χρυσό μετάλλιο η κάθε μία.

Η κατάταξη των χωρών και τα μετάλλια

[4D Replay Highlights] Wuxi 2017 WT Grand Slam Champions Series [M-58kg & F-57kg] (Jan 20) [Highlights] Wuxi 2017 WT Grand Slam Champions Series [M-58kg & F-57kg] (Jan 20)


πηγή:  WT, WT Grand-Slam, taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου