Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τέσσερα στα τέσσερα μετάλλια ο Σύλλογος στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ!!!

Τέσσερα στα τέσσερα μετάλλια ο Σύλλογος στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ΕΤΑΒΕ!!!



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό  (Α/Γ) ,(Ε/Ν), (Π/Κ) ,που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ) το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 01 Απριλίου 2018.

Συγκεκριμένα  ο Σύλλογος κατέβηκε με 04 αθλητές ,οι οποίοι αγωνίσθηκαν και κατάφεραν να βρεθούν στο βάθρο των μεταλλίων. Οι αθλητές που συμμετείχαν είναι:

1. ΚΑΠΟΥΚΡΑΝΙΔΗ  Χριστίνα :   πρώτη θέση-χρυσό μετάλλιο (κάνοντας δυο φοβερούς αγώνες ,όπου στον πρώτο αγώνα ανάγκασε την αντίπαλο της  να δηλώσει παραίτηση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου!!!)

2. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γιάννης :  τρίτη θέση-χάλκινο μετάλλιο (κάνοντας δυο πολύ ωραίους αγώνες,όπου στον πρώτο αγώνα βρέθηκε να χάνει 6-2 ,αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα με 9-6,ενώ στον δεύτερο αγώνα έχασε  μ΄ένα πόντο διαφορά 12-11!!!)

3.  ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ   Άγγελος :   τρίτη θέση-χάλκινο μετάλλιο.

4. ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗΣ Δημήτρης :  τρίτη θέση-χάλκινο μετάλλιο.

Το ΔΣ συγχαίρει τόσο τους αθλητές για τις επιτυχίες τους,όσο και την προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη,η οποία δήλωσε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένη για την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών.





0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου