Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Το τρίτο World Taekwondo Grand-Prix 2018 στο Ταογιουάν Κινέζικης Ταιπέι, 19-21 Σεπτεμβρίου

Το τρίτο World Taekwondo Grand-Prix 2018 στο Ταογιουάν Κινέζικης Ταιπέι, 19-21 Σεπτεμβρίου.



Η τρίτη έκδοση της σειράς Grand Prix 2018 θα διεξαχθεί στην πόλη Taoyuan της Κινέζικης Ταιπέι, από τις 19-21 Σεπτεμβρίου 2018, στο Taoyuan Arena.

Eίναι το πρώτο  WT Grand Prix που γίνεται στην πόλη Ταογιουάν και την οργάνωση έχει αναλάβει η Εθνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό της Κινέζικης Ταιπέι, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WT).


Η σειρά Grand Prix είναι ένας διαγωνισμός που περιλαμβάνει μόνο οκτώ ολυμπιακές κατηγορίες βαρών, τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες.Τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και να προσθέσουν πόντους κατάταξης, αλλά και να κερδίσουν τα μεγάλα χρηματικά ποσά που δίνονται στους νικητές, ενώ νέα ονόματα θα δώσουν το δυναμικό παρών, διεκδικώντας μια θέση στην κορυφή.

Το Taoyuan είναι το τρίτο στη σειρά Grand Prix του 2018, έχουν προηγηθεί το πρώτο στη Ρώμη της Ιταλίας και το δεύτερο στη Μόσχα της Ρωσίας. Το επόμενο Grand Prix λαμβάνει χώρα στο Μάντσεστερ της Αγγλίας  και το μεγάλο φινάλε της σεζόν θα γίνει στο Fujairah (Φουτζέιρα) των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

H προκήρυξη ΕΔΩ

Το πρόγραμμα αγώνων και τις 3 μέρες
Δείτε ζωντανά  και τις τρεις μέρες των αγώνων


Πηγή: WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου