Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων-κορασίδων 2018 στην Ισπανία

Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων-κορασίδων 2018 στην Ισπανία.



'Εντονο ήταν το Ελληνικό άρωμα στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων/κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Marina d`Or της Ισπανίας από 29 Νοεμβρίου έως  4 Δεκεμβρίου 2018.

Στο φινάλε του πρωταθλήματος  ο απολογισμός για την Ελλάδα ήταν πέντε μετάλλια και συγκεκριμένα  δύο χρυσά και τρία χάλκινα και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη για το ελληνικό ταεκβοντό.




Οι Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος και Δημήτριος Φοίβος Καμαγιάννης ήταν οι πρωταγωνιστές των δύο ελληνικών μεταλλίων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων της δεύτερης ημέρας στην πόλη Marina d`Or της Ισπανίας.Οι δύο πρωταθλητές, κατέκτησαν την τρίτη θέση στα -41 και -45 κιλά αντίστοιχα, ανοίγοντας έτσι … παρτίδα με τα μετάλλια.Ο Δημητρόπουλος έφτασε στο χάλκινο μετάλλιο με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Ο Καμαγιάννης, στον δρόμο για την τρίτη θέση χρειάστηκε έναν αγώνα περισσότερο, με απολογισμό  τρεις νίκες σε τέσσερεις αγώνες.



Την 3η και προτελευταία ημέρα ήταν διπλή η επιτυχία για το Ελληνικό Ταεκβοντό, αφού ο ελληνικός εθνικός ύμνος ακούστηκε δύο φορές, καθώς οι Θεοφάνης Νικολάου και Θεοπούλα Σαρβανάκη, κατέκτησαν την πρώτη θέση-χρυσά μετάλλια  της κατηγορίας των -57 και -55 κιλών αντίστοιχα.


Την 4η και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, η διάκριση για την Ελλάδα ήρθε από τον Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη, ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση-χάλκινο μετάλλιο, καθώς έφτασε έως τα ημιτελικά κάνοντας τρεις νίκες.

Taekwondo Europe Spain 2018 Highlights


Πηγή : ΕΛΟΤ, WTE

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου