Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

2nd WTE Multi European Taekwondo Games 2019 G1, στην Σόφια Βουλγαρίας , 21/24 Μαρτίου

2nd WTE Multi European Taekwondo Games 2019 G1, στην Σόφια Βουλγαρίας , 21/24 Μαρτίου.



Στις 21 Μαρτίου ξεκινούν οι πολυεθνικοί αγώνες Taekwondo (2nd WTE Multi European Games 2019 G1) στη Σόφια της Βουλγαρίας, οι οποίοι θα διαρκέσουν μέχρι τις 24 Μαρτίου 2019. Αυτοί οι αγώνες αποτελούν τη δεύτερη έκδοση ( Οι πρώτοι πολυεθνικοί αγώνες έγιναν με επιτυχία το 2018 ,στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας) της καινοτόμου εκδήλωσης που πραγματοποιεί η Ευρωπαική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo Europe).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πολύ όμορφο Asics Arena , 35 Manastirska str., Geo Milev district / Sofia, Bulgaria.

Παρά το γεγονός ότι είναι μεταξύ των νεώτερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, το εγχείρημα αυτό έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά της  ισχυρής δραστηριότητας και της προόδου του, καθώς οι συμμετέχοντες αθλητές που είναι πάνω από 1600 , καθιερώνουν το γεγονός ως ορόσημο για το Ευρωπαϊκό Taekwondo. Οι πολυεθνικοί αγώνες είναι ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί ως φεστιβάλ Taekwondo που συγκεντρώνει αθλητές τόσο από τα Kyorugi όσο και από τα Poomsae όλων των κατηγοριών ηλικίας και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει.

 Επιπλέον, φέτος, με την είσοδο  της εκδήλωσης του "Power Breaking" στους Πολλαπλούς Αγώνες, δείχνει τη φιλοδοξία και το στόχο της εξελίξεως των Multi Games ως εορτασμό του taekwondo , όπου όποιος ασχολείται με το taekwondo θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει, τόσο στα Kyorugi όσο στα Poomsae όλων των κατηγοριών ηλικίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Πολλαπλοί Ευρωπαϊκοί Αγώνες δίνουν επίσης την ποσόστωση για τους αθλητές που πληρούν τις προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Poomsae 2019 και τα Ολυμπιακά Πρωταθλήματα Κατηγορίες Βαρών , τα οποία αυξάνουν τόσο τη συμμετοχή όσο και το μέγεθος των πρωταθλημάτων.

Διαβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ

Η εκδήλωση του "Power Breaking"

Το πρόγραμμα των αγώνων 21 - 24 Μαρτίου 2019

Πηγή : WTE

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου