Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Οι κοινές εκδηλώσεις WT-ITF για την 25η επέτειο από την ένταξη του ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι κοινές εκδηλώσεις WT-ITF  για την 25η επέτειο από την ένταξη του ταεκβοντό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Στο Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στη Γενεύη, η παγκόσμια Taekwondo (WT) και η Διεθνής Ομοσπονδία Taekwon-Do (ITF) παρουσίασαν σε μια  κοινή εκδήλωση τη δυναμική του Τaekwondo για την προώθηση της ειρήνης .

 Η εκδήλωση αυτή ήταν η τέταρτη κατά σειρά , που πραγματοποιήθηκε  για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Τάε κβον ντο που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων  και ένας από τους στόχους είναι  να τονίσει την αυξανόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο ομοσπονδιών.

Στο Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη (UNOG), σύμβολο της ενότητας, της συνεργασίας και της διεθνούς ειρήνης, στήθηκε  το ιδανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης από κοινού , η οποία έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα για την δύναμη του taekwondo να διδάσκει αξίες που ξεπερνούν τον αθλητισμό.

Ο Γενικός Διευθυντής της Γενεύης του ΟΗΕ Μάικλ Μίλερ, πρεσβευτές, διπλωματικά στελέχη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προσωπικό από διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ΟΗΕ, παρακολούθησαν με δέος  28 εκπρόσωπους της WT και 23 αντιπρόσωπους της ITF, οι οποίοι παρουσίασαν το πόσο δυνατό ,πόσο θεαματικό και πόση ένταση και δράση κρύβει το taekwondo.

Οι κοινές εκδήλωσεις WT-ITF  ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου στη Βιέννη της Αυστρίας, όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ITF. Η επόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μουσείο της Λωζάννης .

Πηγή : WT, taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου