Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ασημένιο μετάλλιο με Τεληκωστόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019 στο Μάντσεστερ Αγγλίας!!! (videos)

Ασημένιο μετάλλιο με Τεληκωστόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019 στο Μάντσεστερ Αγγλίας!!!(videos)



Μια πολύ σπουδαία και τεράστια επιτυχία πέτυχε ο Απόστολος Τεληκωστόγλου  για το Ελληνικό Ταεκβοντό, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019 (World Taekwondo Championship Manchester 2019) , που ξεκίνησε την Τετάρτη 15 Μαίου και τελειώνει σήμερα  Κυριακή 19 Μαίου 2019, στο Μάντσεστερ Αγγλίας.

O Έλληνας  πρωταθλητής στην κατηγορία των -80 κιλών με αυτή την φοβερή επιτυχία κατάφερε να φέρει το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα μας σε επίπεδο ανδρών στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, στα οποία η Ελλάδα έφτασε πλέον τα 15, με μόλις ένα χρυσό, αυτό της Αρετής Αθανασοπούλου του 2003 στην Γερμανία.

Ο Τεληκωστόγλου στον τελικό ηττήθηκε από τον έμπειρο «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του Ρίο και κάτοχο του τίτλου από τη διοργάνωση του Μούτζου (2017), τον Αζέρο Μιλάντ Μπεϊτζί Χαρτζεγκάνι από τον οποίο έχασε με σκορ 22-12.


Η πορεία του Έλληνα  πρωταθλητή προς τα μετάλλια ήταν καταπληκτική, κάνοντας πέντε νικηφόρους αγώνες.Νίκησε 23-0 τον Κύπριο Κακούρη, 21-1 τον Γκονζάλες από την Ανδόρα, 11-6 τον Όντερμαν από τη Νορβηγία, ενώ στον προημιτελικό «έκλεψε» τη νίκη στην εκπνοή με σκορ 13-12 από τον Ιταλό Μπότα. Στα ημιτελικά κλήθηκε ν` αντιμετωπίσει τον Μόιζες Ερνάντες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον οποίο κέρδισε με 15-6.

TELIKOSTOGLOU Apostolos [SILVER MEDAL ,M 80kg] Ο δρόμος προς την επιτυχία

Οι αγώνες  των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019 στο Manchester, Αγγλία (videos). (κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα)
Πηγή : ΕΛΟΤ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου