Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Tο "1st Οnline Open Poomsae 2020" από την World Taekwondo Europe, την Daedo και το MasTKD.com

Tο "1st Οnline Open Poomsae 2020" από την World Taekwondo Europe, την Daedo και το MasTKD.com.


H World Taekwondo Europe, το Daedo και το MasTKD.com, σ' αυτές τις δύσκολες συγκαιρίες ,καθώς ο COVID-19 έχει επηρεάσει  ολόκληρο τον πλανήτη, συνεργάζονται ώστε να  δώσουν τη δυνατότητα στους αθλητές από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στο  πρώτa διαδικτυακά πρωταθλήματα Πούμσε "1st Online Daedo Open Poomsae Championships" τα οποία θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 10 Μαΐου 2020.

Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση που θα βοηθήσει τους αθλητές να βρουν το ενδιαφέρον τους ξανά, μια που έχει πέσει σε αδράνεια, αφού έχουν αναβληθεί όλοι οι διεθνείς αγώνες.

4 – 10 May 2020

• Kids 1 & 2 (color belts) - 4 MAY
• Kids 3 (poom belts) - 5 MAY
• Cadets (color and black belts) - 6 MAY
• Juniors - 7 MAY • Under 30 - 8 MAY
• Under 40 and Under 50 - 9 MAY
• Under 60, Under 65 and Over 65 - 10 MAY

Η εγγραφή, για όσους έχουν άδεια GAL, θα γίνει μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/2xH3NN2 και όσοι δεν έχουν αυτό το έγγραφο και παιδιά μπορούν να εγγραφούν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/39whP1m.

Η προθεσμία εγγραφής θα είναι η 25η Απριλίου και 72 ώρες πριν από την εκδήλωση θα ειδοποιηθεί η διαδικασία αποστολής βίντεο. Οι παίκτες που θα αποσταλούν θα σημειωθούν από τους διεθνείς διαιτητές Poomsae.

Τα Poomsaes που πρόκειται να εκτελεστούν θα καθοριστούν προηγουμένως και η εγγραφή θα επιτρέπεται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ολόκληρο το σώμα πρέπει να είναι ορατό στο βίντεο και η κίνηση της κάμερας θα επιτρέπεται.

Η εγγραφή πρέπει να αρχίσει να βλέπει τον αγωνιζόμενο και να μπορεί να μετακινηθεί προς τα δεξιά και προς τα αριστερά, όπως υποδεικνύεται στην εικόνα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


https://aggeorgiosdidimotichotaekwondo.blogspot.com/
How to Share With Just Friends How to share with just friends.
Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Πηγή: WTE, taekwondo greece group, en.mastkd.com

Διαβάστε επίσης:

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου