Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Υποχρεωτική η έκδοσης άδειας World Taekwondo Coach από το έτος 2021

Υποχρεωτική η έκδοσης άδειας World Taekwondo Coach από το έτος 2021.



'Eνα νέο σύστημα έκδοσης άδειας WT Coach ετοιμάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo), το οποίο θα ισχύσει από το έτος 2021.

Το έτος 2021, η άδεια WT Coach θα είναι υποχρεωτική και αυτή η άδεια θα αντικαταστήσει την άδεια προπονητών (Ευρώπης) WTE (World Taekwondo Europe). Η άδεια WT Coach αντικαθιστά την Άδεια Προπονητή WTE από 1-1-2021. Το 2020 θα εξακολουθείτε να χρειάζεστε την άδεια WTE Coach για να συμμετέχετε σε προωθημένα και επικυρωμένα γεγονότα WTE.

Η WT (World Taekwondo) ανέπτυξε μια δομή μαθημάτων πιστοποίησης τριών επιπέδων.

Οι προπονητές επιπέδου 1 μπορούν να συμμετέχουν σε όλους τους αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς της WT, συμπεριλαμβανομένων των ηπειρωτικών πρωταθλημάτων, των εκδηλώσεων G1 και G2.

Οι προπονητές επιπέδου 2 μπορούν να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα WT που προωθούνται, όπως Παγκόσμια Πρωταθλήματα WT (Senior, Junior, Cadet, Poomsae και Beach), WT Grand Prix και WT GrandSlam.

Οι προπονητές επιπέδου 3 είναι οι προπονητές υψηλού επιπέδου και μπορούν να μετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Επί του παρόντος, οι WT και WTE προγραμματίζουν σειρά μαθημάτων σε όλη την Ευρώπη. Η ιδέα είναι να εκπαιδευτούν όλοι οι προπονητές σε τοπικό επίπεδο και στην τοπική γλώσσα: θέλουμε να διοργανώσουμε τα σεμινάρια σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες για να κρατήσουμε τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής όσο το δυνατόν χαμηλότερα και να αποτρέψουμε τα ταξίδια από τους προπονητές θέλουν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση.

Η διαδικασία εγγραφής για τα μαθήματα WT Coach περνά μέσω της WT Portal: https://worldtkd.simplycompete.com . Για όλα τα μαθήματα WT Coach στην Ευρώπη, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω του προαναφερθέντος συνδέσμου. Το μάθημα WT Coach εμφανίζεται ως τακτικό γεγονός στο web.

Σήμερα, η WT εργάζεται για εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Τα μαθήματα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και έχουν υψηλή εκπαιδευτική αξία. Ως εκ τούτου, συνιστάται να ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα, τουλάχιστον μία για κάθε 2 χρόνια. Καθώς τα μαθήματα θα προσφέρονται όσο το δυνατόν πιο τοπικά, η οικονομική επιβάρυνση πρέπει να ελαχιστοποιείται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία επανεκπαίδευσης θα παρέχονται από την WT εγκαίρως.

Το κόστος μιας άδειας WT Coach 

Επίπεδο 1: 200ευρώ

Επίπεδο 2: 300ευρώ

Επίπεδο 3: πρόκειται να καθοριστεί

Όλες οι άδειες WT Coach έχουν ισχύ 2 ετών και μπορούν να ανανεωθούν για 2 χρόνια κάθε φορά.
Συνολικά 38 εκπαιδευτικοί έχουν εκπαιδευτεί από την WT για να διδάξουν τα μαθήματα WT Coach. Μεταξύ αυτών είναι οι καλύτεροι Διεθνείς Διαιτητές, οι Ολυμπιακοί προπονητές, οι αξιωματούχοι και άλλα άτομα με υψηλά προσόντα με βαθιά γνώση και εμπειρία στο Taekwondo.

Περισσότερα : https://worldtaekwondoeurope.org/

Πηγή: taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου