Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η Taekwondo Europe φιλοξενεί για πρώτη φορά μια online εκδήλωση Poomsae

Η Taekwondo Europe φιλοξενεί για πρώτη φορά  μια online εκδήλωση Poomsae.


Καθώς, η παγκόσμια κρίση του κορονοιού έχει πλήξει σκληρά πολλές χώρες, και έγινε σαφές ότι επιβάλλεται η αναβολή όλων των αθλητικών γεγονότων , η Taekwondo Europe σκέφτηκε  να κάνει μια online εκδήλωση , με διαγωνισμό Poomsae,  όπου οι αθλητές στέλνουν βίντεο και οι διεθνείς διαιτητές αξιολογούν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Taekwondo Europe φιλοξενεί μια online εκδήλωση Poomsae. Προσφέρεται η ευκαιρία σε όλους τους αθλητές του Taekwondo  να ανταγωνιστούν ηλεκτρονικά σε αυτόν τον διαγωνισμό Poomsae.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή τόσο για τους κατόχους άδειας World Taekwondo, όσο και για τους κατόχους Άδειας Χρήσης που δεν διαθέτουν World Taekwondo.  Τα τέλη συμμετοχής είναι χαμηλά (το κανονικό τέλος συμμετοχής είναι 10 ευρώ και 20 ευρώ για τους κατόχους άδειας μη World Taekwondo) διότι θα δοθούν στους νικητές τα μετάλλια και τα πιστοποιητικά και θα αποσταλούν στους νικητές ταχυδρομικώς.

"Και επίσης, συζητάμε τώρα με το SimplyCompete και το Martial.Events τι μπορούν να κάνουν για μας σχετικά με τη βαθμολογία των αθλητών. Θέλουμε η βαθμολογία να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανής ", σύμφωνα με τον κ. Πραγαλό, πρόεδρο της World Taekwondo Europe.

Κατεβάστε την προκήρυξη ΕΔΩ.

Πηγή: WTE, taekwondo greece group

Διαβάστε επίσης:

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου