Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Οι τελικοί του ONLINE 2020 WORLD TAEKWONDO POOMSAE CHAMPIONSHIPS


Οι τελικοί του ONLINE 2020 WORLD TAEKWONDO POOMSAE CHAMPIONSHIPS

Το 1ο Online  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Taekwondo Poomsae (ONLINE 2020 WORLD TAEKWONDO POOMSAE CHAMPIONSHIPS) από την World Taekwondo είναι γεγονός καθώς περισσότεροι από 1.500 αθλητές από 98 χώρες συμμετείχαν στην εναρκτήρια εκδήλωση και τώρα έχει φτάσει στους τελικούς αγώνες. 

Το Πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο διαγωνισμούς - το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo G2 Poomsae Online, ανοιχτό μόνο σε αθλητές που είναι μέλη της εθνικής τους ομάδας και το Online World Taekwondo Open Poomsae Championships ανοιχτό σε μαθητές, νέους και οικογένειες κάθε ηλικίας.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo G2 Poomsae περιλαμβάνει 12 αναγνωρισμένες κατηγορίες poomsae και 2 freestyle, χωρισμένες σε άνδρες και γυναίκες. Οι τελικοί των 12 αναγνωρισμένων διαγωνισμών poomsae ξεκίνησαν στις 7 Δεκεμβρίου και θα διεξαχθούν κάθε μέρα έως τις 12 Δεκεμβρίου. Τα πρωταθλήματα μεταδίδονται ζωντανά στον ιστότοπο World Taekwondo και στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αθλητές από 30 χώρες θα αγωνιστούν στον τελικό. Στον τελικό των δύο κατηγοριών freestyle θα συμμετέχουν 16 αθλητές από 12 χώρες και θα μεταδοθούν σε ένα βίντεο που έχει ηχογραφηθεί.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Open Poomsae είναι ανοιχτό σε μέλη της οικογένειας όλων των ηλικιών σε ζευγάρια και ομάδες και έχει επτά κατηγορίες. Από αυτές τις επτά κατηγορίες υπάρχει ένα ζευγάρι οικογένειας, όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι της ίδιας οικογένειας αλλά δύο διαφορετικών γενεών. οικογενειακή ομάδα Α που αποτελείται από τρία μέλη της οικογένειας δύο διαφορετικών γενεών. και η οικογενειακή ομάδα Β που αποτελείται από τρία μέλη της οικογένειας τριών διαφορετικών γενεών. Υπάρχουν επίσης ανδρικές και γυναικείες κατηγορίες και κατώτερες κατηγορίες.

Συνολικά 56 αθλητές από 17 χώρες θα διαγωνιστούν στους τελικούς του Open. Οι συμμετέχοντες θα υποβάλουν τις βιντεοκλήσεις τους για τον τελικό μεταξύ 7 και 11 Δεκεμβρίου, επιτρέποντας δύο ημέρες να κριθούν από τους διαιτητές. Τα βίντεο θα δημοσιευτούν στο κανάλι World Taekwondo YouTube, με τις τρεις οικογενειακές κατηγορίες να δημοσιεύονται στις 14 Δεκεμβρίου και τις κατηγορίες μαθητών, junior και freestyle στις 15 Δεκεμβρίου.



Πηγή: WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου