Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Το πρώτο online World Taekwondo Poomsae Open Challenge, 28/3-2021

Το πρώτο online World Taekwondo Poomsae Open Challenge, 28/3-2021


H επιτυχία του πρώτου Online Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Taekwondo Poomsae τον περασμένο Νοέμβριο, από την World Taekwondo,  το οποίο προσέλκυσε περισσότερoυς από 1.560 αθλητές  (ερασιτέχνες και επαγγελματίες Taekwondo, συμπεριλαμβανομένων ελίτ αθλητών) από 98 χώρες, οδήγησε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo) στην διεξαγωγή του πρώτου online World Taekwondo Poomsae Open Challenge που θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, και στοχεύει να παρέχει στους  αθλητές του Poomsae  πρόσβαση στο άθλημα, όπου κι αν βρίσκονται.

Το Open Challenge I θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου, και χωρίζεται σε μια Επίσημη Κατηγορία για αθλητές κατώτερης εθνικής ομάδας (15-17 ετών) και μια Ανοιχτή Κατηγορία για junior σε επιμέρους κατηγορία και οικογένειες για συμμετοχή σε ζευγάρια και ομάδες. Υπάρχουν έξι διαιρέσεις στο ζευγάρι της οικογένειας - αδέλφια, ζευγάρια, πατέρας και γιος, πατέρας και κόρη, μητέρα και γιος, και μητέρα και κόρη. Η ομάδα της οικογένειας αποτελείται από δύο τμήματα - την ομάδα της οικογένειας Α (τρία μέλη της οικογένειας και δύο γενιές) και την ομάδα της οικογένειας Β (τρία μέλη της οικογένειας και τρεις γενιές.)

Το Open Challenge I θα διαρκέσει έως τις 28 Απριλίου 2021. Το Open Challenge II τον Ιούνιο θα περιλαμβάνει κατηγορίες Family (Pairs and Team), Cadet, Refugee. Το Open Challenge III τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει κατηγορίες Family (Pairs and Team), Senior, Para-Taekwondo. Ο Μεγάλος Τελικός του Open Challenge τον Δεκέμβριο θα λάβει πρόσκληση για τους οκτώ κορυφαίους συμμετέχοντες σε καθεμία από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Παρακάτω διαβάστε όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες:

Περίγραμμα του διαδικτυακού 2021 World Taekwondo Poomsae Open Challenge I

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Online Taekwondo Poomsae 2021 World Challenge

Εγχειρίδιο συμμετοχής για Open

ToTrailer για το Online 2021 World Taekwondo Poomsae Open Challenge I

Πηγή: WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου