Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Oι νικητές και τα μετάλλια στο 3rd World Taekwondo Cadet Championships 2017 στην Αίγυπτο (videos + fotos)

Oι νικητές και τα μετάλλια στο 3rd World Taekwondo Cadet Championships 2017 στην Αίγυπτο (videos + fotos).



Εχθές ,Κυριακή 27-8-2017,ήταν η τελευταία μέρα ολοκλήρωσης του 3rd World Taekwondo Cadet Championships 2017, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Sharm el-Sheikh της Αιγύπτου.
Από την Πέμπτη 24-8-2017 και για τέσσερις μέρες σ' αυτή την γιορτή του Ταεκβοντό ανταγωνίστηκαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες που θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Ταεκβοντό.

Την πρώτη μέρα ο Mohammed Alsowaiq εξασφάλισε για πρώτη φορά χρυσό μετάλλιο για την Σαουδική Αραβία σε πρωτάθλημα taekwondo.

Υπήρξε επίσης χρυσό για την Κορέα στην + 65kg κατηγορία παίδων, ενώ στις κορασίδες η Ταϊλάνδη κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια.
Για την Αίγυπτο την δεύτερη μέρα ήρθε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Cadet 2017. Ακολούθησαν η Ρωσία, το Μεξικό, το Ιράν κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά και η Ταϊλάνδη με το τρίτο χρυσό, οδηγεί την κούρσα των μεταλλίων με τρία χρυσά μετάλλια.

Την 3η μέρα, η Τουρκία κέρδισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο με την αθλήτρια Huriye Nur Ergin, με νίκη 15-4 επί της Yalda Ranjbar του Ιράν, στην  κατηγορία.59kg. Το πρώτο χρυσό ήρθε για το Καζακστάν με 17-2 νίκη εναντίον της Ρωσίας, το πρώτο χρυσό επίσης για τις Φιλιππίνες και την Ισπανία.

Την 4η μέρα χρυσά κέρδισαν, δύο το Μεξικό , ένα η Ρωσία και πανηγύρισε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο η Βουλγαρία στην κατηγορία Cadets Male A -57 με τον αθλητή DZHORDZHEV, ALEKSANDAR.

Οι χώρες με την μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων είναι:

               πρώτη χώρα αναδείχθηκε  το Iran με 3 χρυσά 5 αργυρά  1 χάλκινο
                           δεύτερη θέση η Ταϊλάνδη  με 3 χρυσά 3 αργυρά και 3 χάλκινα
                         Στην τρίτη θέση η Τουρκία με 2 χρυσά  3 αργυρά  3 χάλκινα,
                                         τέταρτη η Ρωσία με 2 χρυσά  3 αργυρά  3 χάλκινα
                        και πέμπτη θέση το Mexico με 3 χρυσά και 2 αργυρά.

Ο πρόεδρος της WT κ. Chungwon Choue χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ως μια γιορτή του taekwondo για την επόμενη γενιά των ελίτ αθλητών. Είναι ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα, διότι αυτοί οι νέοι αθλητές είναι οι μελλοντικοί Ολυμπιονίκες και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του Αθλήματος.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:

Οι συμμετέχοντες σ' όλες τις κατηγορίες:

Οι νικητές και τα μετάλλια και τις 4 μέρες:

DAY 1 /   DAY 2 /  DAY 3  /   DAY 4





Με την ολοκλήρωση του πετυχημένου Τρίτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Παίδων 2017 (3nd WTF World Cadet Taekwondo Championships), που έγινε στο Sharm el-Sheikh της Αιγύπτου στις 24- 27 Αυγούστου 2017 , ας θυμηθούμε μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό τους νικητές του προπέρσινου 2nd WTF World Cadet Taekwondo Championships 2015, που είχε πραγματοποιηθεί στο Muju ,Κορέας και συγκεκριμένα στο πανέμορφο στάδιο Taekwondowon στις 23-26 Αυγούστου 2015.

πατήστε στην εικόνα

Όλοι οι Τελικοί των Παίδων (male) σ΄όλες τις κατηγορίες:


Όλοι οι Τελικοί Κορασίδων (female) σ΄ όλες τις κατηγορίες:



 
 
πηγή : taekwondo greece group,WT, MasTKD

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου