Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Taekwondo στην Ισπανία από 29 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018

Πέντε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Taekwondo στην Ισπανία από 29 Νοεμβρίου έως 8 Δεκεμβρίου 2018.



Ένα πολύ μεγάλο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Marina d'Or (ένα τεράστιο συγκρότημα θαλάσσιων θέρετρων).

Η World Taekwondo Europe (Ευρωπαική Ομοσπονδία Ταεκβοντό) διοργανώνει ένα σπουδαίο γεγονός εκδηλώσεων  που περιλαμβάνει πέντε πρωταθλήματα Taekwondo και θα φιλοξενηθούν, για σχεδόν δέκα ημέρες, στην μεγαλύτερη παραθαλάσσια  περιοχή της νότιας Ισπανίας, καθώς το θέρετρο της Marina d'Or , βρίσκεται ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Βαρκελώνη.


Η επίσημη αρχή  αυτών των εκδηλώσεων ορίζεται η 29η  Νοεμβρίου και η διάρκειά τους θα είναι μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου.Μια καινοτομία της World Taekwondo Europe (Ευρωπαική Ομοσπονδία Ταεκβοντό) είναι η παρουσίαση, για πρώτη φορά, δύο πρωταθλημάτων που αναδεικνύουν  τη δύναμη της Poomsae και είναι: το Open Championships Open Poomsae & Freestyle Clubs και το Πρωτάθλημα Παιδικών Αγώνων Poomsae.

Για δεύτερη φορά θα διεξαχθεί το Champions Masters, μετά την επιτυχία του πρώτου  στο Λουξεμβούργο πέρυσι, καθώς  οι συμμετέχοντες  εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τέλος, περιλαμβάνει το Πρωτάθλημα των Clubs και το Πρωτάθλημα Cadet  Championships ,στον αντίποδα του αντίστοιχου  επιτυχημένου Πρωταθλήματος  Cadet  Championships 2017, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βουδαπέστης.

Για όλο αυτόν τον  μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων και για να υπάρχει πλήρης ενημέρωση θα διεξαχθούν δύο Σεμινάρια Coach: Σεμινάριο Coorugi Coach στις 2 Δεκεμβρίου και Σεμινάριο Coach Poomsae στις 7 Δεκεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξτε την αντίστοιχη περίληψη των πρωταθλημάτων, καθώς είναι ήδη διαθέσιμες για όλους όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν, καθώς και για τα σεμινάρια των προπονητών.







WTE Poomsae Kids Clubs Championships 2018

Παρακάτω βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας και τη διαδικασία κράτησης:


Πηγή: WTE

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου