Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Αποτελέσματα στο World Taekwondo Poomsae Open Challenge Ι (videos)

Αποτελέσματα στο World Taekwondo Poomsae Open Challenge Ι (videos)

Δείτε τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων στο  πρώτο διαδικτυακό World Taekwondo Poomsae Open Challenge, μια νέα διοργάνωση από το World Taekwondo  που ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθεί καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, και στοχεύει να παρέχει στους  αθλητές του Poomsae  πρόσβαση στο άθλημα, όπου κι αν βρίσκονται.

Έξι χώρες κέρδισαν χρυσά μετάλλια καθώς το εναρκτήριο διαδικτυακό Taekwondo Poomsae Open Challenge έφτασε στο τέλος του.

Η νέα εικονική εκδήλωση ακολούθησε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo Poomsae του Νοεμβρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο λόγω της πανδημίας COVID-19.

Ενενήντα εννέα ομάδες και 159 αθλητές έλαβαν μέρος στο πρώτο τουρνουά συνολικά, με τη Νότια Κορέα να κερδίζει χρυσά στην ατομική εθνική ομάδα ανδρών και σε ατομικές κατηγορίες ανδρών freestyle.

Στις γυναικείες εκδηλώσεις το Ιράν ήταν το ισχυρότερο, κερδίζοντας το ατομικό και το γυναικείο ατομικό τμήμα freestyle.

Τόσο η Νότια Κορέα όσο και το Ιράν κέρδισαν επίσης χρυσά σε ανοιχτούς διαγωνισμούς, μαζί με την Ταϊλάνδη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ισπανία και την Ιταλία.

Οι τελικοί εμφανίστηκαν στο YouTube με εκείνους που προχώρησαν από τους ημιτελικούς ενώθηκαν από 12 ομάδες που κέρδισαν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του περασμένου έτους.

Τριάντα πέντε αθλητές αντιπροσώπευαν τις ΗΠΑ - το μεγαλύτερο μέρος οποιασδήποτε χώρας - με το Ιράν να αγωνίζεται 21 αθλητές, η Νότια Κορέα και η Ταϊλάνδη επιλέγοντας 13 και η Ισπανία και το Μεξικό επιλέγοντας επτά.

Περαιτέρω εκδηλώσεις Open Challenge έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο πριν από τον Μεγάλο Τελικό τον Δεκέμβριο.



Πηγή:WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου