Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στη ΣΕΡΒΙΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στη ΣΕΡΒΙΑ.



      Το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του,εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017,στην πόλη Βρανιέσκα Μπάνια(Vranjacka Banja) της Σερβίας συμμετέχοντας στο 22ο διεθνές summer camp του Galeb club που διήρκεσε 8 ημέρες(14/07 - 21/07-2016).Ο σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές: ΣΙΑΛΑΡΙΔΗ Σταύρο, και ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ Γιάννη, μαζί με την προπονήτριά τους ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δάφνη.



     Το καλοκαιρινό camp της Σερβίας χαρακτηρίζεται ως ένα απ' τα πιο δυνατά camp της Ευρώπης,καθώς συμμετέχουν αρκετοί Ολυμπιονίκες,Παγκόσμιοι,Πανασιατικοί και Πανευρωπαικοί πρωταθλητές και ομάδες απ' το ΙΡΑΝ (το Ιράν βρίσκεται στις 3 πρώτες χώρες με τους καλύτερους αθλητές).

      Στη φετινή διοργάνωση, όπου συμμετείχαν συνολικά 500 αθλητές από χώρες όπως Ελλάδα,Σερβία,Ιράν, Ρουμανία,Κροατία, Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία,Ουκρανία και  Αζερμπαιτζάν, συμμετείχαν και αθλητές που θ'αγωνιστούν στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο,όπως οι Σέρβες Milica Mandic, η Tijana Bogdanovic,η αθλήτρια από το Αζερμπαιτζάν Farida Azizova, και το επίπεδο της προπόνησης ήταν εξαιρετικά υψηλό.

      Το πρόγραμμα των προπονήσεων το είχαν αναλάβει οι διεθνούς φήμης Ιρανοί προπονητές της Εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας του Ιράν (Ολυμπιακό WTF) Seyed Nemat Khalifeh και Reza Imandezah, καθώς και ο διοργανωτής του camp, Dragan Jovic (προπονητής Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Πανευρωπαικών πρωταθλητών) του αθλητικού συλλόγου Galeb.Ο Seyed Nemat Khalifeh είναι προπονητής 25 παγκόσμιων πρωταθλητών,όπως του Jousef Karami και Μohammad Bagheri Moatamed, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012.Ο αθλητικός του σύλλογος (Azad team) είναι πρώτος στο Ιράν και δεύτερος στην Ασιατική κατάταξη.Οι αθλητές της Ιρανικής ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος έχουν κατακτήσει μετάλλια στο Πανασιατικό πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα,προετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα του 2020.

       Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές,πρωί και απόγευμα,το πρόγραμμα των προπονήσεων ήταν απαιτητικό, πιεστικό και περιελάμβανε φυσική κατάσταση,ταχύτητες,έκρηξη,τακτική και τεχνικές αγώνα,στόχους,ασπίδες,σπάρινγκ με πλήρη εξοπλισμό,θεωρία.
Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με καταξιωμένους αθλητές (πανευρωπαικούς,παγκόσμιους και πανασιατικούς), καθώς και με Ολυμπιονίκες, οι  οποίοι θ'αγωνιστούν στην Ολυμπιάδα του Ρίο,υπό την καθοδήγηση των δύο καταξιωμένων Ιρανών προπονητών στις άνετες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης,ενώ η φιλοξενία των διοργανωτών ήταν πάρα πολύ καλή,αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Το Δ.Σ. του συλλόγου επικροτεί και συγχαίρει τους αθλητές (και τους γονείς) και την προπονήτριά τους για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν.

GALEB SUMMER CAMP 2016

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΤΜΗΜΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗ ΤΟΥ 2012 MILICA MANDIC


ME THN AΡΓΥΡΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ  ΤΟΥ 2012  FARIDA AZIZOVA
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ
                         

TRAIN HARD - WIN EASY!!!


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου