Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι διοργανώσεις της WTF στον Κόσμο

Οι διοργανώσεις  της WTF στον Κόσμο.



Burnaby, Καναδάς, (14, Νοεμβρίου 2016) WTF Council Meeting

Η Μεγάλη Βρετανία κέρδισε τα δικαιώματα φιλοξενίας του 2017 WTF Παγκόσμιο Taekwondo Grand Prix Series, το 2018 WTF Παγκόσμιο Taekwondo GP Series και το WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019.



Το Αμπιτζάν, Ακτή Ελεφαντοστού επιλέχθηκε ως ο οικοδεσπότης για το 2017 WTF Παγκόσμιο Taekwondo, Grand-Prix Final και το 2017 WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Team - να γίνει έτσι η πρώτη πόλη στην Αφρική που θα φιλοξενήσει ταεκβοντό γεγονότα.

Το Σίδνεϊ, Αυστραλία, θα γίνει ο πρώτος προορισμός στην Ωκεανία που θα φιλοξενήσει παγκόσμιο γεγονός WTF, καθώς θα φιλοξενήσει το 2019 το WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Cadet.

Η Chiba, Ιαπωνία, θα διοργανώσει το 2019  το WTF Παγκόσμιο Taekwondo Grand Prix Series στην ίδια πόλη, όπου θα λάβουν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες τάε κβον ντο του Τόκιο 2020.

Η Μόσχα, Ρωσία επιλέχθηκε ως διοργανώτρια πόλη για το 2018 για το  WTF Παγκόσμιο Taekwondo Grand Prix Series, το WTF Παγκόσμιο Taekwondo Grand Prix Final 2019 και το 2019 το  WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Team.

Η πόλη Velje, στη Δανία, επιλέχθηκε ως ο οικοδεσπότης του WTF Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Poomsae 2020.

Τέλος παρουσιάστηκαν οι νέες στολές ταεκβοντό με ιταλικό σχεδιασμό και με σκοπό να δώσουν στους μαχητές μια πιο δυναμική εμφάνιση.

Ελλάδα

Δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις του ταεκβοντό θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα το 2017.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Presidents Cup G2 (αγωνιστικό & poomsae), το οποίο όπως συνέβη και εφέτος, θα δώσει προκρίσεις στους πρώτους τρεις για τα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Ακόμη, η Ρόδος θα φιλοξενήσει τον Ιούνιο του 2017 την 1η έκδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Taekwondo (Poomsae).

πηγή : taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου