Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

H ελίτ κατηγορία αθλητών του Ταεκβοντό σε καθαρά επαγγελματική βάση-Εκλογές W.T.F. και E.T.U.

H ελίτ κατηγορία αθλητών του Ταεκβοντό σε καθαρά επαγγελματική βάση-Εκλογές W.T.F. και E.T.U.



Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό (WTF) γύρισε σελίδα στην ιστορία της,παρουσιάζοντας το νέο της λογότυπο και προχώρησε στην αλλαγή του ονόματός της και έτσι πλέον θα ονομάζεται απλά World Taekwondo (Παγκόσμια Ομοσπονδία).Ταυτόχρονα,πριν την διεξαγωγή του επιτυχημένου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Μuju της Κορέας ,παρουσίασε ένα πλάνο ,που στοχεύει στον επαγγελματισμό και την αναβάθμιση του αθλήματος του Ταεκβοντό.

Συγκεκριμένα το πλάνο περιέχει μια σειρά αγώνων με την ονομασία Grand slam Champions,η οποία πρόκειται να εγκαινιαστεί τον Δεκέμβριο 2017 στη Κίνα και θα αφορά τους 12 πρώτους αθλητές σε κάθε μία από τις οκτώ Ολυμπιακές κατηγορίες κιλών και θα προσφέρονται μεγάλα χρηματικά ποσά.

Για τα ποσά που θ’ αμοίβονται οι αθλητές διαβάστε περισσότερα στο: taekwondo greece group


Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εκλογές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WTF) στο Μuju της Κορέας , όπου στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Chungwon Choue.
Ο επανεκλεγείς  πρόεδρος της WTF  Chungwon Choue

Για τις εκλογές και τα αποτελέσματα διαβάστε περισσότερα στο: tkdmaggr

Εκλογές πραγματοποίησε και η Ευρωπαική Ένωση Ταεκβοντό (ETU) την Παρασκευή 23 Ιουνίου, μία ημέρα πριν την έναρξη   διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Ανδρών/Γυναικών. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Σάκης Πραγαλός.

Ο επανεκλεγείς  πρόεδρος της  ΕTU  Σάκης Πραγαλός


Για τις εκλογές διαβάστε περισσότερα στο: tkdmaggr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου