Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρόκριση των Αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cadet 2017 από το 2rd WTF President’s Cup στην Αθήνα

Η πρόκριση των Αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cadet 2017 από το 2rd WTF President’s Cup στην Αθήνα.


O Σύλλογος  συμμετείχε στο επιτυχημένο 2rd WTF President’s Cup στην Αθήνα, τον Απρίλιο 2017, με δύο αθλητές του, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση  για το  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cadet 2017.Αποκτώντας ,όμως , σημαντικές εμπειρίες από ένα τόσο μεγάλο και σπουδαίο γεγονός και δουλεύοντας σκληρά με την προπονήτριά τους θα προσπαθήσουν στο επόμενο Κύπελλο του Προέδρου 2018 να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση.

Το 8ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cadet 2017 θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 5 - 8 Οκτωβρίου 2017, στο Dózsa György road 1.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι: Οι αθλητές θα εγγραφούν από τις Εθνικές τους Ομοσπονδίες (MNA)  και όλοι οι αθλητές θα είναι εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Όνομα Ομάδας  (όχι σαν  σύλλογος, όχι ατομικά, κλπ.).

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Όλοι οι αθλητές , που πήραν την πρόκριση ,έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ίδια κατηγορία βάρους που συμμετείχαν στο  2rd WTF President’s Cup 2017  στην Αθήνα. Δεν υπάρχουν αλλαγές στις κατηγορίες βάρους ή μεταφορά της ποσόστωσης.

 Ο κατάλογος με τους αθλητές  στην κατηγορία Cadet που πήραν την πρόκριση ΕΔΩ:

Η προκήρυξη                                                    To πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ:

Διαβάστε περισσότερα στο taekwondo greece group


European Cadet Taekwondo Championships Promo Video


Πηγή: WTE, taekwondo greece group 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου