Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ξεκινάει το 3rd World Taekwondo President’s Cup-European 2018 στην Αθήνα 25 έως 29 Απριλίου 2018

Ξεκινάει το 3rd World Taekwondo President’s Cup-European 2018 στην Αθήνα  25 έως 29 Απριλίου 2018.


Ένα ακόμα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός που αφορά το άθλημα του Ταεκβοντό θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο  Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα.Είναι το κορυφαίο τουρνουά του Ολυμπιακού ταεκβοντό, το 3rd World Taekwondo President’s Cup-European Region,το οποίο,σημειωτέον,γίνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα.

Στο αντίστοιχο περσινή τουρνουά, η Ελλάδα είχε κατακτήσει 13 μετάλλια σε παίδες-κορασίδες, οκτώ σε έφηβους-νεάνιδες και ένα στην κατηγορία των ανδρών-γυναικών.

Από τις 25 έως και τις 29 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, θα ανταγωνισθούν περισσότεροι από 2500 αθλητές στο 3rd World Taekwondo President’s ,όπως Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι αλλά και πρωταθλητές Ευρώπης  με στόχο να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση για τα ηπειρωτικά τους πρωταθλήματα αλλά και για να συγκεντρώσουν βαθμούς ενόψει της Ολυμπιάδας στο Τόκιο 2020, καθότι το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο,κατηγορίας G2.

Αύριο (24-4-2018), λοιπόν, έχουμε την έναρξη του μεγάλου αυτού τουρνουά ,με ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.Στη διοργάνωση των Άνω Λιοσίων θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 62 χώρες και των πέντε ηπείρων και συγκεκριμένα από Αλβανία, Ανδόρα, Αυστραλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Καναδάς, Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού, Κροατία, Κύπρος, Δανία, Δημοκρατία Κονγκό, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γκαμπόν, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γουατεμάλα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Καζακστάν, Κόσοβο, Λετονία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Μεξικό, Μολδαβία, Μονακό, Ολλανδία, Νίγηρας, Νορβηγία, Πακιστάν, Παλαιστίνη, Παναμάς, Πολωνία, Πορτογαλία, Πουέρτο Ρίκο, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Ουρουγουάη και φυσικά την Ελλάδα.

Η διοργάνωση του 3rd World Taekwondo President’s Cup-European Region γίνεται από την  World Taekwondo Europe (WTE)  με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ).



Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα των αγώνων


Οι νικητές και τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας (Τετάρτη 25-4-2018)

Οι νικητές και τα αποτελέσματα της δεύτερης μέρας (Πέμπτη 26-4-2018)

Οι νικητές και τα αποτελέσματα της τρίτης  μέρας (Παρασκευή 27-4-2018)

Οι νικητές και τα αποτελέσματα της τέταρτης  μέρας (Σάββατο 28-4-2018)

Οι νικητές και τα αποτελέσματα της πέμπτης  μέρας (Κυριακή 29-4-2018)
Εδώ θα ανανεώνονται οι κληρώσεις της επόμενης μέρας και τα αποτελέσματα της κάθε μέρας.
Πηγή : tkdmag.gr, WTE

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου