Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Fujairah 2018, World Taekwondo Team Championships : Αποτελέσματα και νικητές (videos+fotos)

Fujairah 2018, World Taekwondo Team Championships : Αποτελέσματα και νικητές (videos + fotos).



Τελείωσε με επιτυχία και το 2018 World Taekwondo Team Championships ,που  διεξήχθη στην Φουτζάιρα (Fujairah) των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στις 24-25 Νοεμβρίου 2018, στο αθλητικό συγκρότημα Zayed της Fujairah.

Δυο μέρες γεμάτες πλούσιο θέαμα ,δράση ,ένταση και δύναμη και τις ομάδες να χαρίζουν όμορφους αγώνες.Τα Πρωταθλήματα Ομάδων παρουσιάζουν μια πιο φιλική, προς τους θεατές,  εικόνα του taekwondo, που χαρακτηρίζεται από δυναμική επίθεση, γρήγορη αντικατάσταση παίκτη και έντονη δράση.

Την πρώτη μέρα (Σάββατο 24-11-2018) διεξήχθησαν τα ομαδικά πρωταθλήματα των ανδρών και γυναικών ,ενώ τη δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε ο πλήρης διαγωνισμός  του τμήματος μεικτών ομάδων φύλου και οι ημιτελικοί και οι τελικοί.

Τη δεύτερη μέρα (Κυριακή  25 -11-2018) μέρα έγιναν πολύ δυνατοί αγώνες,με την Κίνα να υπερασπίζεται τον τίτλο της πρωταθλήτριας (έχουν κερδίσει αυτόν τον τίτλο για τρία συνεχή έτη )στην γυναικεία ομάδα κερδίζοντας άνετα την Ακτή Ελεφαντοστού και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Η Ρωσία και η Γαλλία πήραν τα χάλκινα. Ο τελικός της ομάδας των ανδρών ,ήταν μια επανάληψη του 2017, καθώς ,το Ιράν κέρδισε τον τίτλο της ομάδας των ανδρών αρπάζοντας ,κυριολεκτικά, στα τελευταία δευτερόλεπτα το χρυσό μετάλλιο από την  Ρωσία. Το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν κέρδισαν  τα χάλκινα μετάλλια.

Το φετινό πρωτάθλημα μικτών ομάδων περιελάμβανε την Κίνα, την Ακτή του Ελεφαντοστού, το Καζακστάν, την Κορέα, το Μαρόκο, τη Ρωσία και την Τουρκία.
Το χρυσό μετάλλιο πήγε στη Ρωσία, ασημένιο για την Τουρκία και χάλκινα κέρδισαν  η Ακτή του Ελεφαντοστού και το Καζακστάν.






Highlights – Fujairah 2018 World Taekwodno Team Championships
Day 1 Fujairah World Taekwondo Team Championships DAY 2 Fujairah World Taekwondo Team Championships

Οι Τελικοί – Fujairah 2018 WT Team Championships Fujairah 2018 WT Team Championship

[Mixed Gender Team Final] RUS vs TUR Fujairah 2018 WT Team Championship [Female Team Final] CHN vs CIV Fujairah 2018 WT Team Championship [Male Team Final] RUS vs IRI

Πηγή : WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου