Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Μια νέα πρόκληση η διοργάνωση Grand Prix Challenge για νέους αθλητές από το World Taekwondo

 

Μια νέα πρόκληση η διοργάνωση Grand Prix Challenge για νέους αθλητές από το World Taekwondo 

Το World Taekwondo έχει έτοιμη στα σκαριά μια νέα διοργάνωση με την ονομασία ''World Taekwondo Grand Prix Challenge'', η οποία αποτελεί ένα εφαλτήριο ώστε οι νέοι αθλητές Taekwondo να έχουν την ευκαιρία να μπουν δυναμικά και να πρωταγωνιστούν στη διεθνή σκηνή.

Αυτή η πρωτοποριακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στο Taekwondwon, στο Muju της Κορέας και θα κινήσει το ενδιαφέρον πάνω από 2000 αθλητών από περισσότερες από 30 χώρες και οι αθλητές θα διαγωνισθούν σε τέσσερις κατηγορίες βάρους  για άνδρες και γυναίκες και εδώ, θα υπάρχουν πόντοι κατάταξης (κατηγορίας G1)  και οι νικητές της πρώτης και δεύτερης θέσης από κάθε κατηγορία βάρους θα πάρουν το εισιτήριο συμμετοχής στο πρώτο Grand Prix World Taekwondo που θα διεξαχθεί το 2022.

Ο Πρόεδρος του World Taekwondo Chungwon Choue δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε το World Taekwondo Grand Prix Challenge στο Taekwondwon. Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για νέους παίκτες. Υπάρχει τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλο τον κόσμο που πρέπει να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε ένα κατάλληλο μονοπάτι για τους αθλητές Taekwondo να αναπτυχθούν και να φτάσουν στο μέγιστο δυναμικό τους. Θα είναι ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός που θα πραγματοποιηθεί στο Taekwondwon μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo του 2017. 

Πηγή: taekwondo greece group, WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου