Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Που θα γίνουν οι επόμενες Ευρωπαικές διοργανώσεις Ταεκβοντό για το υπόλοιπο 2019

Που θα γίνουν οι επόμενες Ευρωπαικές διοργανώσεις Ταεκβοντό για το υπόλοιπο 2019.



Η Ευρωπαική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo Europe)  έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά μεγάλων και σπουδαίων διοργανώσεων που πραγματοποιούνται μετά το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και θα  έχουν μεγάλη επίδραση στην κατάταξη των αθλητών προς το δρόμο τους προς το Τόκιο 2020.


ΣΟΥΗΔΙΑ

Αρχής γενομένης, στις 5 Σεπτεμβρίου, η Σουηδία θα καλοσωρίσει  το WTE European Under 21 Championships 2019. Η εκδήλωση παίρνει τη σκυτάλη  από την προηγούμενη χώρα υποδοχής Πολωνία, και υπόσχεται ένα θεαματικό γεγονός. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου στο Helsingborg της Σουηδίας στην ομώνυμη αρένα της πόλης.


ΙΣΠΑΝΙΑ

Για δεύτερη φορά, η πόλη Taekwondo της Marina d'Or θα φιλοξενήσει δύο εκδηλώσεις της Taekwondo Europe. Αρχικά, το WTE European Cadet Championships 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1-3 Οκτωβρίου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2019 στις 4-6 Οκτωβρίου.


ΙΤΑΛΙΑ

Στην  πόλη του Μπάρι αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις του Ταεκβοντό. Η ελίτ του Ευρωπαϊκού Taekwondo και του Para taekwondo θα είναι παρούσα στο Μπάρι, εστιάζοντας στο δρόμο προς το Τόκιο. Πρώτα, η πόλη θα φιλοξενήσει  Πρωταθλήματα WTE Para Taekwondo 2019 στις 31 Οκτωβρίου 2019, ενώ οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Ταεκβοντό WTE κατηγορίας G4,  θα ακολουθήσουν την 1η Νοεμβρίου του 2019, οι οποίοι είναι  από τους σημαντικότερους αγώνες για τους αθλητές που προσπαθούν να προκριθούν στο Τόκιο 2020.


ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Για πρώτη φορά η πρωτεύουσα του Δουβλίνου θα φιλοξενήσει το WTE Masters Championships 2019, καθώς και τα εξαμηνιαία Ολυμπιακά Πρωταθλήματα Κατηγορίες Βαρών 2019 τόσο για τους ηλικιωμένους όσο και για τη νεολαία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα Ολυμπιακά Πρωταθλήματα κατηγοριών βαρών θα είναι το τελευταίο γεγονός που μετράει στην Ολυμπιακή κατάταξη για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Προκριματικών του επόμενου έτους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Η αθλητική χρονιά θα κλείσει στη Γερμανία με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πανπαίδων (WTE European Kids Championships 2019). Το γεγονός αυτό προγραμματίζεται να ξεκινήσει στην πόλη Sindelfingen μεταξύ 7-8 Δεκεμβρίου 2019.

Πηγή: WTE, taekwondo greece group

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου