Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τα πρωταθλήματα World Taekwondo World Cup Team & Poomsae Championships στο Wuxi,Κίνα, 22/25 Αυγούστου 2019

Τα πρωταθλήματα World Taekwondo World Cup Team & Poomsae Championships στο Wuxi,Κίνας, 22/25 Αυγούστου 2019.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες στο Wuxi  της Κίνας , όπου θα φιλοξενήσει τα Πρωταθλήματα Ταεκβοντό: το Παγκόσμιο Κύπελλο Poomsae, κατηγορίας G 4  και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων, κατηγορίας G 8  (Wuxi 2019 World Taekwondo World Cup Team & Poomsae Championships).

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae αρχίζει από τις 22 έως τις 23 Αυγούστου και θα ακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου. Και οι δύο εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό (World Taekwondo) με την συνεργασία της Κινέζικης Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και θα φιλοξενηθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Taihu International Expo Centre.

Είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα Poomsae και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι οι οπαδοί στο Wuxi και σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να απολαύσουν τους διαγωνισμούς Kyorugi και Poomsae, σ΄ αυτή την  τετραήμερη γιορτή του ταεκβοντό. 97 αθλητές από 10 χώρες στο Πρωτάθλημα Ομάδων και 286 αθλητές από 10 χώρες στο πρωτάθλημα Poomsae αναμένεται να ανταγωνιστούν εξασφαλίζοντας ότι πρόκειται για πραγματικά παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Στο Πρωτάθλημα ομάδας, η πρώτη  θέση θα λάβει 20.000 δολάρια US , η δεύτερη θέση θα λάβει 10.000 δολάρια US και τρίτη θέση θα λάβει 5.000 δολάρια US.

Στο Πρωτάθλημα Poomsae, η πρώτη θέση θα λάβει 10.000 δολάρια US, η δεύτερη θέση θα λάβει 8.000 δολάρια US και η τρίτη θέση θα λάβει 5.000 δολάρια US. Επιπλέον, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να απονεμηθούν σε άνδρες και γυναίκες  MVP τόσο σε αναγνωρισμένο όσο και σε ελεύθερο στυλ Poomsae, το ποσό των 2.500 δολαρίων US.

Η προκήρυξη για το World Cup Team    Η προκήρυξη για το Poomsae

Το πρόγραμμα των αγώνων
Day 1_Women's Team 
Day 2_Men's Team 
Day 3_Mixed Gender Team
Πηγή: WT

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου